Patisserie - Bakkerij - Chocolaterie

Maak een wandeling door onze nieuwe website en laat u verleiden.

De Kroonbakker, omdat kwaliteit altijd telt !

Kroonbakkers zijn een groep dynamische topbakkers die succes nastreven. Hoe doen ze dit? Door in te spelen op de noden van een snel wijzigende samenleving en door de specifieke wensen van kwaliteitbewuste consumenten in te vullen. Uiteraard blijft uw Kroonbakker in de eerste plaats een vakman, een ambachtsman die heerlijke broodjes uit de oven tovert en de lekkerste gebakjes samenstelt. Maar daarbij komen ook tal van andere disciplines aan bod die heel belangrijk zijn : een strikte kwaliteitsborging, een attractief communicatiebeleid,  een professioneel personeelsbeleid, creativiteit en innovatie…. .

Uw Kroonbakker legt hierbij de lat hoog. Bij de verschillende disciplines wil hij top zijn. En dit is presteren! Want Kroonbakker word je niet zomaar! Kroonbakkers doorlopen een traject van selectiecriteria en de controles worden periodiek herhaald. Kroonbakker worden is uiteindelijk een (h)erkenning !

Kroonbakkers stimuleren en inspireren elkaar en laten zich informeren en ondersteunen waar nodig. Wij vragen ons voortdurend af : waar liggen onze kansen?, welke producten moeten we aanbieden? hoe verzorgen we onze communicatie het best?.

Tenslotte nog dit: van het directe resultaat van één succespeiler zijn we, als Kroonbakkers, alvast heilig overtuigd : KWALITEIT. We werken dan ook heel hard om u en uw familie de meest kwalitatieve bakkerijproducten aan te bieden.

Uw Kroonbakker, omdat kwaliteit altijd telt !

Meer info? Klik hier!

Extra